AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşu kavgası görmek

Kahve falında komşu kavgası görmek

Kahve falında komşu kavgası görmek ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, borçların gittikçe artacağına tabir olunur.

Kahve falında komşu kavgası gördüyseniz:

  • Kendinize olan saygınızı ya da öz güveninizi yitirmemek için bazı değişiklikler yapmanız gerekebilir.

Kahve falında komşuların kavga ettiğini görmek önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine alamet eder.

Kahve falında eski komşuyla kavga etmek verimin ve bereketin geleceğine, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına rivayet eder.

Kahve falında komşusuyla kavga ettiğini görmek başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında komşularla kavga etmek gamsız bir hayat süreceğine, eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine rivayet eder.

Kahve falında komşusunun kavga ettiğini görmek gireceği işlerde başarı elde edeceğine, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında komşunun kavga ettiğini görmek yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine alamet eder.

Kahve falında komşu kavgası görmek ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında komşu kadınla kavga etmek hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına, işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir