AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşu kadınla kavga etmek

Kahve falında komşu kadınla kavga etmek

Kahve falında komşu kadınla kavga etmek işlerin toparlanacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına, sevdiklerinden ayrı kalınacağına, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, kısa bir kırgınlık yaşanacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına, hata ve günah işlemekten uzak duracağına delalettir.

Kahve falında komşu kadınla kavga etmek gördüyseniz:

  • Seyahat ederken veya kısa yolculuklar esnasında etrafınıza dikkatle bakmanızda fayda var.

Kahve falında komşu kadınla kavga etmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına, şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına işarettir.

Kahve falında komşusunun kavga ettiğini görmek sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına alamet eder.

Kahve falında komşuların kavga ettiğini görmek mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, umutsuzluk yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında komşu kavgası görmek daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında komşusuyla kavga ettiğini görmek dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında komşularla kavga etmek endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında komşuyla kavga etmek üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına, hem de çok üzüleceğine inanılır.

Kahve falında komşunun kavga ettiğini görmek zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir