AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşuya yemek yapmak

Kahve falında komşuya yemek yapmak

Kahve falında komşuya yemek yapmak çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına, işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda Allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında komşuya yemek yapmak gördüyseniz:

  • Sonradan üzülmektense güvenliği ön planda tutmakta fayda var.

Kahve falında komşuya yemek yapmak büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine işarettir.

Kahve falında komşunun evini badana yapmak iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına işaret eder.

Kahve falında komşuda banyo yapmak elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında komşunun evinde banyo yapmak sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında komşusuna yemek vermek çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına, eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza yorulmaktadır.

Kahve falında komşunun yemek verdiğini görmek huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, barış ve sevgi içinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında komşularla yemek yemek uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına, sıkıntıların bu sayede aşılacağına yorulur.

Kahve falında komşudan yemek istemek haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir