AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşuda yemek yediğini görmek

Kahve falında komşuda yemek yediğini görmek

Kahve falında komşuda yemek yediğini görmek yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, gittiği yolda muvaffak olacağına, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına delalettir.

Kahve falında komşuda yemek yediğini gördüyseniz:

  • Gereksiz değişiklikler yapmaktan sakının.

Kahve falında komşuda yemek yediğini görmek yeni bir ortama girileceğine, kötü duygularını yeneceğine delalet eder.

Kahve falında komşuya yemek yedirmek anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında komşuda tatlı yemek kıtlığın meydana geleceğine, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine işaret eder.

Kahve falında komşulara yemek vermek güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına delalettir.

Kahve falında komşudan yemek almak maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında komşunun evinde yemek yemek işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına alamet etmektedir.

Kahve falında komşuyla yemek yemek insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına işarettir.

Kahve falında komşusuna yemek vermek iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir