Kahve falında komşuya tatlı vermek

Kahve falında komşuya tatlı vermek iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına, bekarlar için güzel bir evliliğe, zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, işveren pozisyonuna geleceğine, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, hayır işleri yapacağına bu sayede hem Allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine delalet eder.

Kahve falında komşuya tatlı vermek gördüyseniz:

  • Güvenilir ortak ya da iş birlikçilerinizden bilgi saklamamalı, gereksiz kişilere bazı tüyolar vermemelisiniz.

Kahve falında komşuya tatlı vermek üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında komşuda tatlı yemek kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında komşudan tatlı almak şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Kahve falında komşunu öldü görmek işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine inanılır.

Kahve falında küs olduğu komşusunu görmek ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, büyük tartışmalar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında komşuya yemek yapmak işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında komşudan bir şey istemek yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına yorulur.

Kahve falında komşu dövmek beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir