AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşuya kızmak

Kahve falında komşuya kızmak

Kahve falında komşuya kızmak evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, maddi anlamda rahatlık göreceğine, onunla yeniden kavuşacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında komşuya kızmak gördüyseniz:

  • Stresli durumlarla başa çıkabilmek için sevdiğiniz kişilerle vakit geçirmenizde fayda var.

Kahve falında komşusuna kızmak başı sıkışanın derdine çare bulacağına, hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında komşuya kızmak yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine delalettir.

Kahve falında babaya kızmak sinirlenmek işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaynanaya kızmak sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine işarettir.

Kahve falında bir insana kızmak işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına delalettir.

Kahve falında anne kızdığını görmek kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına inanılır.

Kahve falında yeğenine kızmak çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kızdan numara almak dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir