AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir insana kızmak

Kahve falında bir insana kızmak

Kahve falında bir insana kızmak elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına, de rahatının yerine geleceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına, iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Kahve falında bir insana kızmak gördüyseniz:

  • Sevdiğinizin size sadık olduğu kadar sizin ona sadık olmadığınız görülüyor.

Kahve falında bir insana kızmak aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında ölüye kızmak ruhsal korkularından da arınacağına, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkek kardeşine kızmak şartlarının da zenginleşeceğine, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında bir kızdan çıkma teklifi almak çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kızdan gül almak yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına, çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir kızdan kaçmak altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına tabir olunur.

Kahve falında yaşlı kadına kızmak bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına inanılır.

Kahve falında babanızın size kızdığını görmek kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir