AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşuda fare görmek

Kahve falında komşuda fare görmek

Kahve falında komşuda fare görmek ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına, birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına, kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına, ailesinden ciddi bir uyarı alacağına, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına tabir olunur.

Kahve falında komşuda fare gördüyseniz:

  • Yaratıcı kişilerden öğreneceğiniz şeyler olabilir veya size fikir verebilirler ya da belli amaçlarınızı oturtmanıza yardımı dokunacak anlaşmalar yapabilirsiniz.

Kahve falında komşuda fare görmek büyük bir özgüven kazanacağına, içinin ve kafasının da rahat edeceğine delalettir.

Kahve falında komşunun evinde fare görmek emellere ulaşılacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında komşusunun evinde fare görmek iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına delalettir.

Kahve falında komşu kızı görmek lüksünün ve konforunun da baki olacağına, kazancın yar yarıya düşeceğine delalet eder.

Kahve falında komşu taşınması görmek ömrünün uzun olacağına, düşlediği evliliğin gecikeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş komşuyu diri görmek aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, doğru yolu bulacağına, çözümlere kavuşacağına, rahata ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında komşusuna gitmek uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına, sevilen bir dostun geleceğine rivayet eder.

Kahve falında komşunun doğurduğunu görmek kurulu düzeninin sürüp gideceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir