AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunu emzirmek

Kahve falında çocuğunu emzirmek

Kahve falında çocuğunu emzirmek geleceğin güzel ve hayırlı olacağına, kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, kudreti ve cesareti bulacağına, işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına, yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına, günbegün kötüleşeceğine işaret eder.

Kahve falında çocuğunu emzirmek gördüyseniz:

  • Yanlız kararsız kalmanız olumsuz sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında erkek çocuğunun emzirmek maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında büyük çocuğu emzirmek kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının çocuğu emzirmek hem itibar edineceğine, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğu doğurmak ve onu emzirmek rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına inanılır.

Kahve falında ölen çocuğunu emzirmek başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine yorulur.

Kahve falında kızı çocuğu emzirmek bir dediğini iki etmeyeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğu olduğunu ve emzirdiğini görmek çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve fal sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine inanılır.

Kahve falında çocuğunu emzirmek söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, gayrimenkul işine girip zengin olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir