AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşunun bebeğini emzirmek

Kahve falında komşunun bebeğini emzirmek

Kahve falında komşunun bebeğini emzirmek iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına, kötü günler yaşayacağına, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, gördüğü saygının ve sevginin artacağına delalet eder.

Kahve falında komşunun bebeğini emzirmek gördüyseniz:

  • Duygusal konuşmalar veya aldatılmışlıklar size maddi manevi veya fiziksel bedeller ödetebilir.

Kahve falında komşunun bebeğini emzirmek mutluluk ve huzur elde edeceğine, huzurunu kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında komşunun çocuğunu emzirmek hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında komşu kızını emzirmek ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, çok mutlu günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının erkek bebek emzirmek iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına, büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine tabir olunur.

Kahve falında aç bir bebeği emzirmek işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına, hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek bebek emzirmek ters giden durumların düzeleceğine, iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hamile kadın bebeğini emzirmek yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine, borçlarınızın canınızı sıkacağına yorulur.

Kahve falında hastanede bebek emzirmek şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, içine düştüğü yokluktan ve sıkıntıdan kurtulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir