AnaSayfa / Genel / Kahve falında hastanede bebek emzirmek

Kahve falında hastanede bebek emzirmek

Kahve falında hastanede bebek emzirmek zor ve karamsar günler geçireceğine, sonunda mutlu olacağına, sıkıntı ile geçimini sağlamaya, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, kendisi için faydalı şeyler yapacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, dünya malının çoğalacağına, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine işarettir.

Kahve falında hastanede bebek emzirmek gördüyseniz:

  • Eşiniz ile olan bağlarınızı güçlendirebilir veya eskisine nazaran daha iyiye götürme imkanı bulabilirsiniz.

Kahve falında hastanede bebek emzirmek iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında hastanede bebekler görmek hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında hastanede yeni doğan bebek görmek eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına işaret eder.

Kahve falında hastanede bebek görmek emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine alamet eder.

Kahve falında bebek hastanesi görmek borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hastanede yeni doğmuş bebek görmek evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine, karanlığın biteceğine tabir olunur.

Kahve falında hastane ve bebek görmek eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine delalet eder.

Kahve falında bebek emzirmek sütü görmek rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına, kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir