AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşunun bahçesini görmek

Kahve falında komşunun bahçesini görmek

Kahve falında komşunun bahçesini görmek karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, birçok engelin kolaylıkla aşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında komşunun bahçesini gördüyseniz:

  • Dostlarınızla olan ilişkileriniz değişik seviyelerdedir.

Kahve falında komşunun bahçesine girmek bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında komşunun bahçesini görmek başarıya giden yolunun aydınlık olacağına, ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına işaret eder.

Kahve falında komşudan yoğurt almak yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına inanılır.

Kahve falında komşunun evinde namaz kılmak karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski komşunun evine gitmek ticaretinin gelişeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında komşu kızını hamile görmek aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine, hayatının kolay ve güzel geçeceğine delalet eder.

Kahve falında komşunun bebeğini emzirmek çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında komşu evin yandığını görmek rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir