AnaSayfa / Genel / Kahve falında adını yazmak

Kahve falında adını yazmak

Kahve falında adını yazmak eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve fal sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına alamet eder.

Kahve falında adını yazmak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar, kanuni konular, vergiler v.b önemli mevzuları hafife almak sorunlara neden olabilir.

Kahve falında kendi adını yazmak yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında kağıda adını yazmak gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına delalettir.

Kahve falında adını soyadını yazmak hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine işaret eder.

Kahve falında kağıda adını soyadını yazmak verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına, eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına delalettir.

Kahve falında birinin adını yazmak becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında adını yazmak eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine, huzurunun yerine gelmesi için de ihtiyacı olan tüm çarelerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine yorulur.

Kahve falında ad yazmak kafasının sakinleşeceğine, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine işarettir.

Kahve falında ad soyad yazmak sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir