AnaSayfa / Genel / Kahve falında kağıda adını yazmak

Kahve falında kağıda adını yazmak

Kahve falında kağıda adını yazmak daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, kolaylıklarla karşılaşacağına, falı kapatan kişinin Kur’an ve Allah aşkıyla yanıp tutuşacağına, yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına, daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kağıda adını yazmak gördüyseniz:

  • Belli düzenlemeler yapmanın veya belli düzenlemelerin ya da anlaşmaların zamanı geldiğini hissettiren olaylar yaşanabilir.

Kahve falında kağıda adını yazmak aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına işarettir.

Kahve falında kağıda adını soyadını yazmak yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Kahve falında ad yazmak dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi adını yazmak eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine, ümitsizliğe delalet etmektedir.

Kahve falında adını yazmak ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında adını soyadını yazmak düşmanlarını bile affedeceğine, günahlarının affedileceğine, hak yemeden, dürüst bir şekilde yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ad soyad yazmak maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, üstün başarılar alacağına bu sayede daha fazla gelir elde edeceğine inanılır.

Kahve falında birinin adını yazmak iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir