AnaSayfa / Genel / Kahve falında komik şeyler görmek

Kahve falında komik şeyler görmek

Kahve falında komik şeyler görmek yetenekleri ile ön plana çıkacağına, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, önünü göremez olacağına, kindar olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında komik şeyler gördüyseniz:

  • Aşık olmanız da her zamankinden daha kolaydır.

Kahve falında komik şeyler görmek atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına işarettir.

Kahve falında komik bir şey görmek başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında komik bir şeye gülmek fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine, tövbe etmeden vefata rivayet eder.

Kahve falında komik adam görmek sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir şey taşıdığını görmek elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pahalı bir şey satın almak pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bakkaldan bir şey almak elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına işaret eder.

Kahve falında bir şeye çok üzülmek sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir