AnaSayfa / Genel / Kahve falında komik bir şey görmek

Kahve falında komik bir şey görmek

Kahve falında komik bir şey görmek kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında komik bir şey gördüyseniz:

  • Yanlız katılacağınız davetlerde veya arkadaş grubunuzla gezmeler sırasında beslenme alışkanlıklarınıza dikkat etmelisiniz.

Kahve falında komik bir şeye gülmek yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine tabir olunur.

Kahve falında komik şeyler görmek iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında komik bir şey görmek aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarıların çok kısa bir sürede fal sahibinin kapısını çalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında komik adam görmek ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalettir.

Kahve falında sürekli aynı şeyi görmek ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine işarettir.

Kahve falında bir şey sattığını görmek hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında görülen şeyi yaşamak yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına, sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir şey aradığını görmek kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir