AnaSayfa / Genel / Kahve falında bayram kömbesi görmek

Kahve falında bayram kömbesi görmek

Kahve falında bayram kömbesi görmek amaçlarına nail olacağına, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, öz güven kazanacağına, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına rivayet eder.

Kahve falında bayram kömbesi gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanlara karşı ısrarlı bir tutum içine girmeniz yakınlarınızla olan ilişkilerinizde gerilime yol açabilir.

Kahve falında bayram kömbesi görmek yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına, mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında kömbe pisirmek zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına yorulmaktadır.

Kahve falında etli kömbe yemek maddi gücünün artacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında hacı bayram camii görmek sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına inanılır.

Kahve falında bayram görmek fırsatların teker teker elden kaçacağına, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında bayram namazını kaçırmak bir sebeple fal sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine delalet eder.

Kahve falında dini bayram olduğunu görmek büyük rahatlık yaşanacağına, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bayram günü el öpmek o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına, çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir