AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolye yapmak

Kahve falında kolye yapmak

Kahve falında kolye yapmak kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine, kendisi için neyin doğru, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine, çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında kolye yapmak gördüyseniz:

  • Tecrübeniz sizden çok fazla talepleri olan kişileri bertaraf etmenize yardım edebilir.

Kahve falında boncuk kolye yapmak duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine rivayet eder.

Kahve falında kolye yapmak sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, yakaladığı bu şansın garanti olacağına delalettir.

Kahve falında altın kolye yapmak ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına işaret eder.

Kahve falında denizde kolye bulmak işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, konforundan da ödün vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendine kolye almak sadece makamının değil kazancının da artacağına, işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kolye bilezik görmek iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, bolluğun ve bereketin geleceğine inanılır.

Kahve falında nazar boncuklu altın kolye görmek hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, çok mutlu olacağına, sevineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinden kolye almak istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir