AnaSayfa / Genel / Kahve falında kağıt saklamak

Kahve falında kağıt saklamak

Kahve falında kağıt saklamak yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine, çok iyi bir kariyer edineceğine, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine, hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına, güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kağıt saklamak gördüyseniz:

  • Durumu net görebilmeniz için sadece güvendiğiniz kişilere soru yöneltmelisiniz.

Kahve falında kağıt para sakladığını görmek yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kağıt para saklamak sıkıntılarının kısa süreceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine yorulur.

Kahve falında kağıt saklamak işe başlanacağına, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına delalet eder.

Kahve falında çocuğunu saklamak üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yemek saklamak sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında anahtar sakladığını görmek patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sakladığını bulmak kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında bardak saklamak çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir