AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolda şişlik görmek

Kahve falında kolda şişlik görmek

Kahve falında kolda şişlik görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, aklına giren şeytana uyacağına, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine ve çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, parasız günler geçireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında kolda şişlik gördüyseniz:

  • Yeni düzenlemeler, iş birlikleri veya ilişkiler söz konusu olabilir.

Kahve falında kolunda şişlik görmek dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına alamet eder.

Kahve falında şişmiş kol görmek bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına işaret eder.

Kahve falında kolun şişmesi görmek çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kolunu şişmiş görmek hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kolunu şiş görmek hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına delalettir.

Kahve falında şiş kol görmek genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine, ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine rivayet eder.

Kahve falında kolda şişlik görmek çok büyük iş deneyimi kazanılacağına ve aileden birine yapacağı bir iş için maddi ve manevi olarak büyük destek verileceğine, hayır işleri yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayağını şişmiş görmek çok yüklü kazançlar elde edileceğine, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir