AnaSayfa / Genel / Kahve falında kopuk bacak görmek

Kahve falında kopuk bacak görmek

Kahve falında kopuk bacak görmek haybeye para ve zaman harcayacağına, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, eğitimle ilgili olarak büyük adımlar atılacağına ve sorunlu işlerle uğraşan kişilere çok yardım edileceğine, bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kopuk bacak gördüyseniz:

  • İsteklerinize ulaşmak için bilginizi, tecrübenizi arttırabilir, yeteneklerinizi geliştirebilirsiniz.

Kahve falında bacağı kopuk görmek kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına, çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine işarettir.

Kahve falında kopuk kol bacak görmek yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına rivayet eder.

Kahve falında bacağını kopuk görmek kazancının azalmayacağına, eğer fal sahibi kadınsa da çok anaç olacağına yorulur.

Kahve falında kopuk bacak görmek yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına işaret eder.

Kahve falında kopuk baş görmek üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine, fal sahibinin işlerinin açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kopuk saç görmek iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına işaret eder.

Kahve falında kolu kopuk görmek sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kopuk parmak karamsar ve umutsuz olacağına, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir