AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacağında solucan görmek

Kahve falında bacağında solucan görmek

Kahve falında bacağında solucan görmek isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, birlikteliğe başlayacağına işaret eder.

Kahve falında bacağında solucan gördüyseniz:

  • Bazı fikir veya planlarınız açısından önem taşıyabilecek bilgiler verebilecek kişilerle karşılaşmanızı sağlayacak şekilde sosyalleşmelisiniz.

Kahve falında bacağından solucan çıktığını görmek yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, çok büyük sorunlar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında bacakta solucan görmek kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına delalet eder.

Kahve falında bacağında solucan görmek kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, iş hayatında atılıma geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında toprak solucanı görmek sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına, iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına delalet eder.

Kahve falında bağırsak solucanı düşürmek onu darda bırakmayacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına tabir olunur.

Kahve falında dev solucan görmek gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine, müjdeli ve güzel haberler alacağına işarettir.

Kahve falında solucan ezmek bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine delalet eder.

Kahve falında pembe solucan görmek sorunlu olaylarla karşılaşacağına, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir