AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolunda bit görmek

Kahve falında kolunda bit görmek

Kahve falında kolunda bit görmek aralarında bir konuşma geçeceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, uzun bir süre boyunca mutlu olan fal sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına delalettir.

Kahve falında kolunda bit gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizinle aynı tarafta yer alabilirler.

Kahve falında kolunda bit görmek iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçta sirke bit görmek hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, hayattan yana yüzünün güleceğine işaret eder.

Kahve falında kocaman bit öldürmek hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bitleri öldürmek hayatına keyif ve yeni bir anlam katmak isteyeceğine, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında bitin sirkesini görmek fesada ve haksızlığa karışacağına, hayırlı kapıların açılacağına işaret eder.

Kahve falında saçtan bit ayıklamak aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına işarettir.

Kahve falında büyük bit öldürmek elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kafasından bit düştüğünü görmek çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına, yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir