AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolunda akrep görmek

Kahve falında kolunda akrep görmek

Kahve falında kolunda akrep görmek sevgi göreceğine, hak yolunu bulacağına, hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine, sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kolunda akrep gördüyseniz:

  • Bazı arkadaşlarınız tarafından dışlandığınızı veya sizin haberiniz olmadan bazı işler çevrildiğini düşünebilirsiniz.

Kahve falında kolunda akrep görmek yüceltileceği sözler duyacağına, maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına tabir olunur.

Kahve falında akrep beslemek yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında binlerce akrep görmek rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında akrebin kaçtığını görmek kederleneceğine, rahatlık ve ferahlık bulacağına tabir olunur.

Kahve falında suda akrep görmek içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine, kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine yorulur.

Kahve falında akrep yavrusu öldürmek büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında sarı renkli akrep görmek kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına işarettir.

Kahve falında birinin elinde akrep görmek zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir