AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrep beslemek

Kahve falında akrep beslemek

Kahve falında akrep beslemek çabalarının boşa çıkacağına, çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına işaret eder.

Kahve falında akrep beslemek gördüyseniz:

  • Ev kiralama, kiracı ya da ev arkadaşı bulma, ev alım satımı, dekorasyonu ya da tadilatı türünde gelişmelerle veya ailenizi ilgilendiren konularla uğraşabilirsiniz.

Kahve falında akrep beslemek yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, bir sebeple fal sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü akrep görmek verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evde akrep öldürmek uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuyruksuz akrep görmek hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında yüzünde akrep görmek huzurlu ve sakin bir yaşama, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine rivayet eder.

Kahve falında elinde akrep görmek geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına inanılır.

Kahve falında ayağında akrep görmek çoluk çocuğa karışacağına, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında akrep toplamak sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir