AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabamın yandığını görmek

Kahve falında arabamın yandığını görmek

Kahve falında arabamın yandığını görmek kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine, beklediklerini duyacağına, girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arabamın yandığını gördüyseniz:

  • Mevcut durumunuzda daha esnek olmanızda fayda var.

Kahve falında arabada yandığını görmek ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, yapılan çalışmaların heba olacağına delalettir.

Kahve falında arabaların yandığını görmek kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına bu sayede hayatının çok daha rahat, kolay ve zevkli hale geleceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arabamın yandığını görmek yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi arabasının yandığını görmek yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına rivayet eder.

Kahve falında araba yandığını görmek sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, varlık ve huzur sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında başkasının arabasının yandığını görmek kendisini üzen şeylerin sona ereceğine, şifaya ve çarelere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arabasının yandığını görmek çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında iş yerinin yandığını görmek çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine, belaya ve derde düşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir