AnaSayfa / Genel / Kahve falında koltukları değiştirmek

Kahve falında koltukları değiştirmek

Kahve falında koltukları değiştirmek hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, fal sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına, ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına alamet eder.

Kahve falında koltukları değiştirmek gördüyseniz:

  • Olaylar yatıştıktan sonra, ne yönlü bir tavır alacağınızı belirleyebilirsiniz.

Kahve falında koltuk değiştirmek girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında koltukları değiştirmek iyi zamanlar geçireceğine, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına delalettir.

Kahve falında koltuk takımını değiştirmek yardım edeceğine, zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına inanılır.

Kahve falında koltuk kılıfı değiştirmek yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına işaret eder.

Kahve falında koltukların değiştiğini görmek kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında koltuk almak bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına, rahatının yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni koltuk görmek gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına yorulur.

Kahve falında beyaz koltuk takımı görmek kendisine yeni kısmetler sunacağına, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir