AnaSayfa / Genel / Kahve falında artiste sarılmak

Kahve falında artiste sarılmak

Kahve falında artiste sarılmak iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, umutlarının biteceğine, saygınlık kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında artiste sarılmak gördüyseniz:

  • İşleri biraz oluruna bırakmaya ne dersiniz.

Kahve falında artiste sarılmak hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında artistle konuşmak onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine delalet eder.

Kahve falında artistle öpüşmek gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına yorulur.

Kahve falında erkek artist görmek başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir artistle öpüşmek destek göreceğine, kötü günler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında artist kadın görmek zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına, canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına inanılır.

Kahve falında artistle sevgili olmak işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine inanılır.

Kahve falında artist olduğunu görmek eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine, eğitimle ilgili olarak büyük adımlar atılacağına ve sorunlu işlerle uğraşan kişilere çok yardım edileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir