AnaSayfa / Genel / Kahve falında artist kadın görmek

Kahve falında artist kadın görmek

Kahve falında artist kadın görmek kendini yiyip bitireceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, toplum için faydalı işler yapacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına inanılır.

Kahve falında artist kadın gördüyseniz:

  • Yeni seçeneklere sahipsiniz veya farklı olanaklara kavuşabilirsiniz.

Kahve falında artist kadın görmek avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına işarettir.

Kahve falında kadın artist görmek sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına tabir olunur.

Kahve falında ünlü artist görmek aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına, zahmetli bir işin altından kalkılacağına yorulur.

Kahve falında erkek artist görmek ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında film artisti görmek hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında yabancı artist görmek gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında ünlü bir artist görmek işine olan bağlılığının zarar göreceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında artiste aşık olmak hastalığını yenmeyi başaracağına, işe başlanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir