AnaSayfa / Genel / Kahve falında artist olduğunu görmek

Kahve falında artist olduğunu görmek

Kahve falında artist olduğunu görmek bol kazanç elde edeceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine, işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine tabir olunur.

Kahve falında artist olduğunu gördüyseniz:

  • Dikkatli olmanızda fayda var.İş hayatınızda bir değişim süreci içine girmiş olabilirsiniz.

Kahve falında ünlü bir artist görmek uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, ticaret hayatına atılacağına inanılır.

Kahve falında film artisti görmek aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir artistle öpüşmek sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş artist görmek hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ünlü artist görmek malına gelecek zarara, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında artist öpmek hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, yandaşı olan birinin vefat etmesine işaret etmektedir.

Kahve falında artiste aşık olmak haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına işaret eder.

Kahve falında artist olduğunu görmek istediği arabaya bineceğine, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir