AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir artistle öpüşmek

Kahve falında bir artistle öpüşmek

Kahve falında bir artistle öpüşmek kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine, zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir artistle öpüşmek gördüyseniz:

  • İyi giden şansınızdan faydalanmaya çalışın.

Kahve falında ölmüş artist görmek sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına delalettir.

Kahve falında ünlü artist görmek başarıların çok kısa bir sürede fal sahibinin kapısını çalacağına, şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında artist kadın görmek iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkek artist görmek işlerinden de geri kalacağına, onun mutlu olmasına vesile olacağına tabir olunur.

Kahve falında yabancı artist görmek elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına işarettir.

Kahve falında artiste sarılmak can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında ünlü bir artist görmek sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, şeref ve rütbeye delalettir.

Kahve falında artistle öpüşmek insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir