AnaSayfa / Genel / Kahve falında koltuk satmak

Kahve falında koltuk satmak

Kahve falında koltuk satmak deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına, kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına, kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına, rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, beklentilerinin yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında koltuk satmak gördüyseniz:

  • Fiziksel enerjiniz aşırı yüksek durumda olabilir.

Kahve falında koltuk satmak kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah koltuk takımı görmek ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına yorulur.

Kahve falında koltuk altı öpmek ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine delalettir.

Kahve falında güzel koltuk görmek fal sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına, ele geçen kazancın günden güne artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında koltuk takımı almak sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına delalettir.

Kahve falında pembe renk koltuk görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine alamet eder.

Kahve falında koltuk altı almak geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine işaret eder.

Kahve falında koltuk altı kıllarını görmek girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir