AnaSayfa / Genel / Kahve falında koltuk altı öpmek

Kahve falında koltuk altı öpmek

Kahve falında koltuk altı öpmek varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına, çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine, her şeyin yolunda gideceğine, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında koltuk altı öpmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sosyal ilişkileriniz iş yaşamınız ya da özel hayatınız açısından çeşitli faydalar oluşturabilir.

Kahve falında koltuk altı öpmek aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına inanılır.

Kahve falında koltuk altı kılı koparmak deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, borçlarının kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında koltuk altı kıllarını aldığını görmek ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında koltuk aldığını görmek sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında koltuk altı tüyü görmek yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına delalet eder.

Kahve falında koltuk altı temizlemek mali olarak çok güçlü hale geleceğine, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında koltuk altı kıllarını temizlemek hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına yorulur.

Kahve falında koltuk altı traş etmek bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir