AnaSayfa / Genel / Kahve falında ünlü artist görmek

Kahve falında ünlü artist görmek

Kahve falında ünlü artist görmek rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, sadece makamının değil kazancının da artacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, daha başarılı ve kazançlı olacağına inanılır.

Kahve falında ünlü artist gördüyseniz:

  • Sizin için çok önemli bir konu değilse, bırakın kim ne düşünmek veya kim ne yapmak istiyorsa öyle olsun.

Kahve falında ünlü bir artist görmek maddi olarak zarar edeceğine, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ünlü artist görmek hak yolunda bir yaşam süreceğine, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine rivayet eder.

Kahve falında yabancı artist görmek vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, bunların devlet kapılarından geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında artistle öpüşmek kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına delalet eder.

Kahve falında artist olduğunu görmek iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında artiste aşık olmak eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında artistle evlenmek yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş artist görmek kendi patronu olacağına, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir