AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın artist görmek

Kahve falında kadın artist görmek

Kahve falında kadın artist görmek büyük bir üzüntü yaşayacağına, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, zor bir dönem geçirileceğine, hayal kırıklığına düşeceğine, büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kadın artist gördüyseniz:

  • Yaşınıza göre anne veya babanızla ya da her ikisi ile birden ters düşebilirsiniz.

Kahve falında artist kadın görmek büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında kadın artist görmek kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, üzülmesine dahi gerek olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında artist öpmek girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına yorulur.

Kahve falında artistle öpüşmek hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine, elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında artistle sevgili olmak rahat bir nefes alacağına, kendisinin de bu duruma kırılacağına delalettir.

Kahve falında artist görmek maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına yorulur.

Kahve falında bir artistle öpüşmek hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine işarettir.

Kahve falında artiste sarılmak öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına, parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir