AnaSayfa / Genel / Kahve falında kordonu kesilmemiş bebek görmek

Kahve falında kordonu kesilmemiş bebek görmek

Kahve falında kordonu kesilmemiş bebek görmek önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine ve kişiler arasında çok daha büyük bir bağın ortaya çıkacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, kariyerinde çok büyük atılım yapacağına, çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kordonu kesilmemiş bebek gördüyseniz:

  • Beklediğiniz paraya kavuşabilir veya yüklü miktarda para ödemesi yapmak durumunda kalabilirsiniz.

Kahve falında kordonu kesilmemiş bebek görmek yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, kırgınlıkların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kordonlu bebek görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine alamet eder.

Kahve falında bebeğin göbek kordonunu görmek kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine, heyecan ve hareketlilik geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bebek kordonunu kesmek haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bebeği kordonuyla görmek sorunlarının da son bulacağına, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında bebek kordonu kesmek kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapması sayesinde zenginliği yakalamayı başaracağına, nifak sokanların cezalandırılacağına tabir olunur.

Kahve falında bebek göbek kordonu görmek sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına delalettir.

Kahve falında bebeğin kordonunu kesmek büyük bir yükten kurtulacağına, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir