AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz kordonlu saat görmek

Kahve falında beyaz kordonlu saat görmek

Kahve falında beyaz kordonlu saat görmek işlerinin toparlanacağına, mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına işarettir.

Kahve falında beyaz kordonlu saat gördüyseniz:

  • Yaşamınızı güvenceye almak için riske atılmak gerekiyorsa bunu yapmaya çalışın.

Kahve falında beyaz kordonlu saat görmek geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına delalettir.

Kahve falında saat kordonu görmek yapılan bir hatanın telafi edileceğine, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine işarettir.

Kahve falında siyah kordonlu saat görmek stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına, duygularının karşılık göreceğine yorulur.

Kahve falında kol saati kordonu görmek böylece çok büyük başarılar kazanacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine yorulur.

Kahve falında kol saat kordonu görmek hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kordonsuz saat görmek kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine delalettir.

Kahve falında mavi kordonlu saat görmek maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine, şeytana uyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebek göbek kordonu görmek büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına, çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir