AnaSayfa / Genel / Kahve falında köknar ağacı görmek

Kahve falında köknar ağacı görmek

Kahve falında köknar ağacı görmek sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, işlerin rast gideceğine, işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, stresinin çoğalacağına, daha iyi imkânlara sahip olacağına, umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına tabir olunur.

Kahve falında köknar ağacı gördüyseniz:

  • Kendinizle ilgili çok fazla bilgi vermemelisiniz.

Kahve falında köknar ağacı görmek büyük mutluluklar yaşanacağına, iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine işarettir.

Kahve falında köknar görmek ümitlerinin son bulacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında incir ağacı sulamak herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine, kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına işaret eder.

Kahve falında ağacın köklerini görmek moralinin, keyfinin kaçacağına, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına alamet eder.

Kahve falında ağaçta siyah üzüm görmek şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağacın tepesine tırmanmak kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına, sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında zeytin ağacı dikmek hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine, kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mandalina ağacı dikmek yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir