AnaSayfa / Genel / Kahve falında koğuşa girmek

Kahve falında koğuşa girmek

Kahve falında koğuşa girmek güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına, başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına, arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında koğuşa girmek gördüyseniz:

  • Gergin hissedebilirsiniz.

Kahve falında koğuşa girmek bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına yorulur.

Kahve falında hapishane koğuşu görmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine delalettir.

Kahve falında asker koğuşu görmek rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına yorulur.

Kahve falında cezaevi koğuşu görmek mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında askeri koğuş görmek dünya mallarının çoğalacağına, fal sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında derse girmek akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eve izinsiz girmek başına tekin olmayan olayların geleceğine, eğlenceli günlere kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında bir eve pencereden girmek çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir