AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocayı evli görmek

Kahve falında kocayı evli görmek

Kahve falında kocayı evli görmek kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında kocayı evli gördüyseniz:

  • Duyacağınız ani duygusal itilimleri aşk zannetmek gibi yanılgılara düşmemeye gayret etmelisiniz.

Kahve falında kocasını başka bir kadınla evli görmek günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, makamının tehlikeye gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evli kadının kocasıyla evlendiğini görmek bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında kocayı evli görmek zor bir durumda kalacağına, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kocasını evli görmek evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına işaret eder.

Kahve falında kocasını başka kadınla evli görmek yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, hayatının ortalarına gelmiş, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında kocasının başkasıyla evli olduğunu görmek ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına, hayatını kazanırken keyif alacağına tabir olunur.

Kahve falında evli birinin evlenmesi görmek kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına, yeni işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında evli olmadan hamile olmak şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir