AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocayı bıçaklamak

Kahve falında kocayı bıçaklamak

Kahve falında kocayı bıçaklamak çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine, kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine yorulur.

Kahve falında kocayı bıçaklamak gördüyseniz:

  • Size yardım etmek isteyen dostlarınız uzaklaşma eğiliminde olabilirler.

Kahve falında kocasının kendini bıçakladığını görmek para kazanmasına da vesile olacağına, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine alamet eder.

Kahve falında kocasının adam bıçakladığını görmek kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, fal sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında kocasını bıçaklamak yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, fal sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kocayı bıçaklamak tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, güzel ve hayırlı günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında babanı bıçaklamak çok daha fazla mesai harcayacağına, itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşını bıçaklamak kurtuluşa kavuşacağına, adeta sinirden küplere bineceğine tabir olunur.

Kahve falında kardeşini bıçaklamak yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına delalettir.

Kahve falında sevgilisinin bıçakladığını görmek insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir