AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasına ihanet etmek

Kahve falında kocasına ihanet etmek

Kahve falında kocasına ihanet etmek aç kalacağına, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, şansının da döneceğine, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kocasına ihanet etmek gördüyseniz:

  • Sadece sorun, istekleriniz emir telakki edilebilir.

Kahve falında kocasına ihanet etmek yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında kocaya ihanet etmek aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, hem yaşama olan inancına kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kocası tarafından ihanete uğramak illet hastalıklara tutulmayacağına, haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına delalet eder.

Kahve falında kocasının ihanet ettiğini görmek amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ihanet edilmek güzel fırsatların elde edileceğine, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşı tarafından ihanete uğramak gelişeceğine, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına delalet eder.

Kahve falında eşine ihanet etmek hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgiliye ihanet etmek tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir