AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasıyla ayrıldığını görmek

Kahve falında kocasıyla ayrıldığını görmek

Kahve falında kocasıyla ayrıldığını görmek uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, sağlığının yerinde kalacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, hayal edilen herşeye kavuşacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine, gönül kapılarını açacağına inanılır.

Kahve falında kocasıyla ayrıldığını gördüyseniz:

  • Politik olmanız durumunda fırsatlar sizi bekliyor.

Kahve falında ayrıldıgın kocanı görmek hayallerini gerçekleştireceğine, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kocasından ayrılmak ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına yorulur.

Kahve falında ayrıldığı kocasını öpmek sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına işaret eder.

Kahve falında kocasıyla ayrılmak aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, daha çok dünya malı edineceğine işarettir.

Kahve falında kocasıyla ayrıldığını görmek kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine delalettir.

Kahve falında ayrıldığın kocayı görmek tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına delalettir.

Kahve falında kocayla ayrılmak uğradığı zararları telafi edeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve Allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kızının kocasından ayrıldığını görmek iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir