AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasıyla ayrılmak

Kahve falında kocasıyla ayrılmak

Kahve falında kocasıyla ayrılmak kazancının sürekli artacağına, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, huzura ve esenliğe kavuşacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında kocasıyla ayrılmak gördüyseniz:

  • Her ne kadar üzücü olsa da, geçmişi hatırlamanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında ayrıldığı kocasıyla barıştığını görmek çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine işarettir.

Kahve falında kocasıyla ayrılmak eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına, onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kızının kocasından ayrıldığını görmek eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına, bir sebeple olayların da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kocayla ayrılmak sorunların yeni sorunlar doğuracağına, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayrıldığın kocayı görmek durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayrıldığı kocasını öpmek ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına, görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kocanla ayrıldığını görmek bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına işaret eder.

Kahve falında ayrıldıgın kocanı görmek elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine, aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir