AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayrıldıgın kocanı görmek

Kahve falında ayrıldıgın kocanı görmek

Kahve falında ayrıldıgın kocanı görmek ömrü boyunca mutlu olacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine, aile bireylerinden birine iş kurulacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, hastalıkların yakınına uğramayacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayrıldıgın kocanı gördüyseniz:

  • Kafanızı en iyi şekilde çalıştırmalı, nerede ne zaman hareket edeceğinizi bilmelisiniz.

Kahve falında ayrıldığı kocasıyla barıştığını görmek çok daha hayırlı yollara girileceğine, yapılan hataların yakında telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında ayrıldığı kocasını öpmek eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine, problemlerini çözeceğine işarettir.

Kahve falında kocasıyla ayrıldığını görmek birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına, herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına işarettir.

Kahve falında ayrıldıgın kocanı görmek işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine yorulur.

Kahve falında kocasından ayrıldığını görmek şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayrıldığı kocasını görmek zor zamanlar geçirileceğine, önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine inanılır.

Kahve falında ayrıldığın kocayı görmek hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların fal sahibinden uzak olacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında kızının kocasından ayrıldığını görmek falı kapatan kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine, dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir