AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasının yanında kadın görmek

Kahve falında kocasının yanında kadın görmek

Kahve falında kocasının yanında kadın görmek herkesin sakinleşmesi için konuşarak ortamın huzura kavuşmasına yardımcı olunacağına, çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, eline para geçeceğine, adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine işaret eder.

Kahve falında kocasının yanında kadın gördüyseniz:

  • Daha anlayışlı olmalı, mantıklı çözümler getirmelisiniz.

Kahve falında kocasının yanında başka kadın görmek işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına, çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kocanın yanında kadın görmek mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kocanın yanında başka kadın görmek sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına, rahatının ve konforunun da yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kocasının yanında kadın görmek tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine alamet eder.

Kahve falında sevgilinin yanında kadın görmek üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına işarettir.

Kahve falında yanında kadın görmek verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin yanında kadın görmek dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine delalettir.

Kahve falında eşinin yanında başka bir kadın görmek kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir