AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasının terk ettiğini görmek

Kahve falında kocasının terk ettiğini görmek

Kahve falında kocasının terk ettiğini görmek arkadaştan görülecek faydaya, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına, haneye bolluk ve bereket geleceğine, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kocasının terk ettiğini gördüyseniz:

  • Bedensel olarak kendinizi fazla hareketsiz hissedebilirsiniz.Bunun sonucunda bazı egzersizlere yönelmeniz mümkün.

Kahve falında kocasının terk ettiğini görmek ailenin büyüyeceğine, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine rivayet eder.

Kahve falında kocası tarafından terk edilmek umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine inanılır.

Kahve falında kocasının evi terk ettiğini görmek pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kocanın terk ettiğini görmek geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine işaret eder.

Kahve falında kocasını terk etmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kocasindan terkedilmek laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, yolda birçok sorunla karşılaşmalarına rağmen sıkıntı yaşamadan atlatacaklarına ve işlerinin yolunda gitmesi ile büyük bir zenginliğe ve rahatlığa kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kocayı terk etmek ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine, anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine alamet eder.

Kahve falında kocanı terk etmek ümitlerinin son bulacağına, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir