AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocanı terk etmek

Kahve falında kocanı terk etmek

Kahve falında kocanı terk etmek aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kocanı terk etmek gördüyseniz:

  • Olayları netleştirmek için karşı tarafın üzerine gidebilirsiniz.

Kahve falında kocanın terk ettiğini görmek her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine, o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kocasindan terkedilmek yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, kalp kırmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kocanı terk etmek Allah’ın lütuflarına ereceğine, çok güzel günler görüleceğine inanılır.

Kahve falında kocası tarafından terk edilmek iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında kocasının terk ettiğini görmek önemli ve saygın birinden yardım alacağına, herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine rivayet eder.

Kahve falında kocasının evi terk ettiğini görmek aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine, kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına delalet eder.

Kahve falında kocayı terk etmek hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına tabir olunur.

Kahve falında kocasını terk etmek elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir