AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocanın terk ettiğini görmek

Kahve falında kocanın terk ettiğini görmek

Kahve falında kocanın terk ettiğini görmek çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, rızkın da aynı oranda çoğalacağına, yaşanan ayrılıkların biteceğine, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine, kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında kocanın terk ettiğini gördüyseniz:

  • Aynı şeyler geçerli olmakla beraber bazı ufak farklıklar da var.

Kahve falında kocanın terk ettiğini görmek el attığı birçok işte zarar edeceğine, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kocası tarafından terk edilmek işinde yükseleceğine, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında kocasının evi terk ettiğini görmek kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına işaret eder.

Kahve falında kocasının terk ettiğini görmek huzur dolu günler geçireceğine, ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına alamet eder.

Kahve falında kocasını terk etmek kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine, kamyon eski ve küçükse girişilecek işten zarara uğramış bir şekilde çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kocasindan terkedilmek hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kocayı terk etmek yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kocanı terk etmek aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir