AnaSayfa / Genel / Kahve falında adım saymak

Kahve falında adım saymak

Kahve falında adım saymak büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine, sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye yorulur.

Kahve falında adım saymak gördüyseniz:

  • Sizden farklı kültürlerden gelen kişilerle arkadaşlık kurabilirsiniz.

Kahve falında adım saymak hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine inanılır.

Kahve falında adımlarını saymak bol kazanç elde edeceğine, maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında adımı duymak büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, sorunlarını halletmeyi bileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında adım atmak yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına, hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında adım atamamak keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine delalet eder.

Kahve falında zor adım atmak rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hızlı adımlarla yürümek işlerinin çok iyi olacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uygun adım yürümek saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir